«Інтер» вирізав із телеверсії свого концерту слова Пономарьова «Слава Україні!»

«Інтер» вирізав із телеверсії свого концерту слова Пономарьова «Слава Україні!»

За інформацією ЗМІ, керівниця Inter Media Group наказала вирізати патріотичні слова артиста з телеверсії концерту, а також більше не запрошувати Олександра Пономарьова на проекти «Інтера»

Під час запису концерту телеканалу «Інтер» до Дня Незалежності співак Олександр Пономарьов привітав глядачів, вигукнувши «Слава Україні!». На що зал хором відповів: «Героям слава!».

У телевізійній версії концерту таких слів Олександра Пономарьова не пролунало.

Як повідомили джерела «Детектора медіа» на каналі, керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна нібито розгнівалася і наказала вирізати ці слова з телеверсії, а також більше не запрошувати Олександра Пономарьова на проекти.

У коментарі «Детектору медіа» Олександр Пономарьов підтвердив, що під час концерту сказав «Слава Україні»: «Я справді під час концерту привітав глядачів такими словами, і вони дружньо мені відповіли «Героям слава!». Але про те, що це було вирізано, чи про те, що мене більше не запрошуватимуть на “Інтер”, мені нічого не відомо», – сказав співак.

Нагадаємо, українські активісти та громадські діячі в мережі були обурені останнім концертом телеканалу «Інтер» «Україна: від А до Я», присвяченого 25-й річниці Незалежності, та звинувачували його у «проросійській медійній політиці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: