Італійський суд оштрафував українських моряків за контрабанду гашишу

Італійський суд оштрафував українських моряків за контрабанду гашишу

Наразі моряків розмістили для подальшого відправлення в Україну

Суд в Італії вирішив умовно покарати та оштрафувати 9 громадян України, затриманих за підозрою в перевезенні контрабанди. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у соціальній мережі Facebook.

«За результатами засідання суду в місті Палермо (Італія) у справі дев’яти громадян України – членів екіпажу судна Munzur було ухвалено рішення щодо призначення їм покарання у вигляді умовного позбавлення волі та присудження їм штрафу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі моряків розмістили для подальшого відправлення в Україну. «Консульськими посадовими особами Посольства України в Італії спільно з представниками української громади надано сприяння у тимчасовому розміщенні звільнених з-під варти моряків та подальшому відправленні їх на Батьківщину», - додали в МЗС.

Нагадаємо, правоохоронці чотирьох країн - Італії, Іспанії, Греції та Туреччини в ході спецоперації затримали 9 українців та одного грузина під час перевезення на судні Munzur контрабанди - 500 пакетів з 13 тоннами гашишу. Судно Munzur йшло під панамським прапором.

Раніше також повідомлялося, що одинадцять уродженців України, члени команди вантажного судна Marti N., яке під прапором Панами вийшло 23 вересня з іспанського порту Альмерія в напрямку Лівії, перебувають під слідством в іспанській в'язниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: