Іванка Трамп була присутня на зустрічі батька з прем'єром Японії

Іванка Трамп була присутня на зустрічі батька з прем'єром Японії

Поява Іванки Трамп на важливій з точки зору політики зустрічі, як зазначає Politico, знову підніме питання про конфлікт інтересів

Іванка Трамп, американська бізнесвумен і дочка обраного президента США Дональда Трампа, була присутня на зустрічі її батька з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе. Про це повідомляє Politico з посиланням на фотографію із зустрічі.

Як пише видання, цей факт знову змушує задуматися на тему того, як Трамп буде розділяти свій бізнес і обов'язки президента. Сам він планував передати справи в руки своїх дітей, проте ніяких конкретних дій поки зроблено не було.

Поява Іванки Трамп на важливій з точки зору політики зустрічі, як зазначає Politico, знову підніме питання про конфлікт інтересів.

Як повідомляв «Главком», кандидата у держсекретарі США перевіряють на контакти з Росією, Сербією та Іраном.  ЗМІ повідомляють, що колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, який є провідним кандидатом на посаду держсекретаря в адміністрації обраного президентом США Дональда Трампа, мав у минулому контакти з іноземними лідерами і групами з цих країн.

Також сьогодні стало відомо, що Трамп поїде до Росії лише після інавгурації

Раніше повідомлялося, що відбулася перша телефонна розмова між президентом Росії Володимиром Путіним й обраним президентом США Дональдом Трампом. Обидва політики домовилися розглянути можливість особистої зустрічі.

Як повідомляв «Главком», Трамп також провів телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком. А свою першу офіційну зустріч на посаді президента США він проведе з прем’єр-міністром Японії.

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп. Як повірити в неймовірне?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: