«Євробачення-2017»: СБУ вирішує, чи дозволяти представниці РФ в’їзд до України

«Євробачення-2017»: СБУ вирішує, чи дозволяти представниці РФ в’їзд до України
Юлія Самойлова

СБУ вивчає питання щодо в’їзду Юлії Самойлової на територію України

Служба безпеки України вивчає питання щодо в’їзду на територію України представниці Росії на пісенному конкурсі «Євробачення-2017» Юлії Самойлової, яка виступала в окупованому Криму. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook речник СБУ Олена Гітлянська.

«У відповідь на численні запити журналістів з приводу Юлії Самойлової, хочу наголосити:СБУ  вивчить питання та ухвалить виважене рішення щодо її в’їзду на територію України», - написала вона. 
Гітлянська підкреслила, що позиція СБУ «ґрунтуватиметься виключно на нормах українського законодавства та інтересах національної безпеки». 


Як повідомлялося, Юлія Самойлова, яка представлятиме РФ на пісенному конкурсі «Євробачення-2017» у Києві, виступала в Криму після його анексії. Експерти вважають, що обрання співачки представником Росії на конкурсі є провокацією з далекосяжними наслідками.

Відомо, що дівчина народилася 1989 року в республіці Комі. Вона неодноразово перемагала і ставала лауреатом музичних конкурсів, стала фіналісткою третього сезону проекту Алли Пугачової «Фактор А» в 2013 році.

2014 року Самойлова брала участь в урочистій церемонії відкриття зимових Паралімпійських ігор.

Нагадаємо, Україну представить на Євробаченні O.Torvald.

Також відомо, що росіяни можуть не приїхати на зустріч глав делегацій країн-учасниць Євробачення-2017

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: