«Євробачення-2017»: суд приступив до розгляду по суті «дупи» Седюка

«Євробачення-2017»: суд приступив до розгляду по суті «дупи» Седюка

У травні Дніпровський райсуд Києва обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання

Пранкер Віталій Седюк в Дніпровському райсуді столиці сьогодні повинен почути свій вирок. Справу пранкера розглядають по суті. Його звинувачують у хуліганстві.

15 травня Дніпровський райсуд Києва обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Суд зобов'язав Седюка не залишати без повідомлення слідчого межу Києва, за першим викликом в органи слідства, здати на зберігання паспорта, які дозволяють виїзд за межі України.

Також суд попередив Седюка про те, що в разі невиконання покладених на нього обов'язків запобіжний захід йому може бути змінено на більш жорстку.

Зазначимо, організатори «Євробачення» запевнили: голодупий Седюк не становив небезпеку для оточуючих.

Нагадаємо, під час виступу Джамали чоловік із прапором Австралії вирвався на сцену і зняв штани. Фаната одразу ж зняли зі сцени. Незважаючи на інцидент, Джамала продовжила виступ.

Спочатку у соцмережах через прапор почали писати про те, що на сцену вибіг австралієць, але пізніше виявилося, що це скандальний журналіст Віталій Седюк. Після цієї витівки поліція затримала його.

Журналіст відомий тим, що в 2013 році «зіпсував» «Ґреммі», а наприкінці 2016-го розлютив Кім Кардаш'ян, намагаючись поцілувати її сідниці.

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко виступає за застосування штрафних санкцій до охоронної фірми, яка допустила витівку Седюка під час фіналу міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

У суді він заявив, що у нього, мовляв, симпатична дупа, то чом би її не показати. Суд обрав як запобіжний захід для пранкера Седюка особисте зобов'язання терміном на 60 днів.

Читайте також статтю: «Чи змогли б ми так?» «Євробачення-2017» очима іноземців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: