«Євробачення-2017»: вже продано 15 тис. квитків

«Євробачення-2017»: вже продано 15 тис. квитків

Україна очікує на прибуття значної кількості іноземних гостей – Кириленко

Станом на сьогоднішній ранок на пісенний конкурс «Євробачення-2017», фінал якого відбудеться в Києві, продано 14,951 тис. квитків. Про це під час засідання парламенту розповів віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

«14 лютого розпочався офіційний продаж квитків. Станом на 9:30 сьогоднішнього дня продано 14 тис. 951 квиток», – сказав він.

Кириленко також додав, що Україна очікує на прибуття значної кількості іноземних гостей. «Уже зараз велику кількість квитків придбано у Великобританії, у Німеччині, в Росії та інших країнах, головним чином Європи», – зазначив він.

Нагадаємо, що у Києві до міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» додатково встановлять 4 тис. камер відеоспостереження та дата-центр найсучаснішого рівня.

Як повідомлялось, 23 лютого стартувала третя хвиля продажу квитків на «Євробачення-2017».

«Євробачення» відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали «Євробачення-2017» відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – шести генеральних репетицій, двох півфінальних змагань і фіналу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: