Канадські підприємці цікавляться, чи чесні в Україні суди

Канадські підприємці цікавляться, чи чесні в Україні суди

Президент України Петро Порошенко провів перемовини із представниками канадських ділових кіл

Канадські підприємці дуже цікавляться станом дотримання законів і неупередженістю судів в Україні. Про це «Укрінформу» розповів посол Канади в Україні Роман Ващук після зустрічі між президентом Петром Порошенком та представниками канадських ділових кіл.

«Найбільше підприємці цікавилися передбачуваністю судів та верховенства права, хотіли знати, чи можна у випадку суперечки розраховувати на чесне рішення», - сказав Ващук.

За його словами, під час зустрічі йшлося про широке коло питань, що переважно стосувалися сучасного стану справ в економіці України.

«Президент представив бізнес-середовище та деякі нещодавні рішення. Відбулася розмова про співпрацю у оборонній індустрії, адже на зустрічі були присутні представники Асоціації підприємств оборонної сфери Канади. Ми поговорили на ядерну тему, зрозуміли можливості, які має в цій сфері Канада», - розповів посол.

За його словами, ця зустріч може заохотити деяких канадських підприємців уважніше придивитися до торговельного потенціалу України.

«Прямого зв’язку між подібними зустрічами і активізацією торговельно-економічних зв’язків немає, але вони можуть спонукати людей ще раз навідатися до України. Деякі учасники намагалися працювати в Україні 10 років тому і не отримали надто хорошого досвіду», - зауважив дипломат.

Нагадаємо, президент України разом із великою урядовою делегацією 22-23 вересня перебував із дводенним офіційним візитом у Канаді. В Торонто він зустрівся із прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд, прем’єром провінції Онтаріо Кеслін Уїн, канадськими депутатами й сенаторами, а також місцевими підприємцями й громадою. Окрім цього, Петро Порошенко привітав збірну України на Invictus Games.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: