Канадський депутат: Україна виграла війну проти Путіна

Канадський депутат: Україна виграла війну проти Путіна

Канадські інструктори перебувають у захваті від українських військових, яких вони навчають, зазначив Вжесневський.

Україна вистояла і перемогла у війні проти російської агресії та Путіна. Про це заявив депутат від правлячої Ліберальної партії Канади Борис Вжесневський, передає Укрінформ.

«Україна перебуває під загрозою, але ми війну проти Путіна, проти російської агресії виграли. Ми не є той нарід, який можна затоптати і закопати. Ми цю війну виграли і Україна буде», - сказав Вжесневський.

Він також додав, що канадські інструктори перебувають у захваті від українських військових, яких вони навчають.

«Під час поїздки до Яворова улітку цього року я часто чув від канадських офіцерів, які служили в Україні, що українські військові – найкращі з усіх, кого їм доводилося тренувати. Командувач навіть висловив бажання мати військових також ж калібру в Канаді», - розповів депутат.

Нагадаємо: близько 200 канадських військових інструкторів із минулого року проводять заняття з українськими військовослужбовцям на Яворівському та Кам’янець-Подільському полігонах. Втім, їх мандат завершується 31 березня 2017 року, тому під час візиту Джастіна Трюдо до Києва Петро Порошенко звернувся до нього із прохання продовжити термін перебування інструкторів в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: