Канадський політик обіцяє надати Україні летальну зброю, якщо переможе на виборах

Канадський політик обіцяє надати Україні летальну зброю, якщо переможе на виборах
Кріс Александер

Також Александер виступив за організацію Канадою допомоги у лікуванні українських ветеранів

Канада має надати Україні летальну зброю для захисту суверенітету держави від російської агресії. Про це йдеться у передвиборній програмі кандидата на посаду глави Консервативної партії Канади Кріса Александера, повідомляє «Укрінформ».

«Як лідер Консервативної партії та прем'єр-міністр я активізую канадське оборонне партнерство з Україною, розширивши навчання українських сил в рамках операції UNIFIER, надавши летальну зброю для захисту території та суверенітету України, підписавши угоди про співробітництво у сфері оборони та розвинувши нові напрями», - йдеться у документі.

Окрім цього, Александер виступив за організацію Канадою допомоги у лікуванні українських ветеранів. «Я запроваджу партнерство із Україною заради запобігання та лікування бойових травм, а також запобігання, діагностування та лікування посттравматичного стресового розладу й інших виробничих стресових травм в Збройних силах України», - зазначається у документі.

Як відомо, вибори лідера Консервативної партії Канади відбудуться у травні цього року. Наразі партія є другою за чисельністю у федеральному парламенті Канади та має титул офіційної опозиції. Поки що єдиного лідера серед кількох кандидатів на голову партії немає, однак Кріс Александер, який був міністром громадянства та імміграції у попередньому канадському уряді, має гарні шанси на перемогу. Наступні ж федеральні парламентські вибори у Канаді, за результатами яких буде призначено прем'єр-міністра, мають відбутися восени 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: