Каплін розповів свою версію бійки з радикалами біля суду

Каплін розповів свою версію бійки з радикалами біля суду
Нардеп Сергій Каплін біля Печерського суду

Ми не дозволимо прихвосням олігархів чіпати лівий рух і знущатися над законом, - заявив Каплін

Народний депутат від БПП Сергій Каплін заявляє, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро із заявами про побиття своїх активістів у Києві.

Так у своєму Facebook він прокоментував сутичку із представниками Радикальної партії.

«Ляшко влаштував договорняк із суддею, щоб уникнути відповідальності за сумісництво. До Печерського суду він прибув з п'яним Мосійчуком, який топтався по прапорам СДП та Соцпартії, радикакали побили людей, готуємо заяви до ГПУ та НАБУ», – пише нардеп.

Як повідомлялося, у вівторок під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП Сергієм Капліним.

Мосійчук заявив, що «червонопикі найманці олігархів» влаштували провокацію, тому він «дав їм звіздюлей» і «заплював пику Капліну». Радикал також сфотографувався з прапором соціалістів, по якому потоптався.

Як відомо, 18 липня Печерський суд має розглянути подання Національного агентства з питань запобігання корупції щодо глави Радикальної партії Олега Ляшка. НАЗК звинувачує його у суміщенні виконання депутатських функцій із роботою головним редактором газети «Політика».

Мосійчук стверджує, що газета не виходить «вже близько 10 років».

У своїй декларації  Ляшко задекларував 33,33% корпоративних прав на ЗАТ «Редакція газети «Політика».

Сергій Каплін пройшов до парламенту на виборах 2012 року від «УДАРу» по 144-му округу. У 2014-му він повторив це досягнення на тому ж окрузі, але вже від БПП.

23 лютого 2016 року заявив про вихід із фракції БПП, проте так із неї й не вийшов.

Каплін очолює Соціал-демократичну партію. У липні 2017 року соціалісти і соціал-демократи створили об'єднану раду, яку очолив Каплін, та заявили, що готують спільний з'їзд.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: