Картографічна компанія зі світовим іменем включила Крим до складу РФ (фото)

Картографічна компанія зі світовим іменем включила Крим до складу РФ (фото)
Карта Росії, де окупований Крим входить до складу РФ

Захоплена російськими військовими Абхазія також зазначена на картах як частина Росії

Відома картографічна компанія HERE Technologies, створена консорціумом AUDI AG, BMW і Daimler AG (Mercedes-Benz), у своїй продукції включила Крим до складу Росії.

Відповідний скріншот із сайту компанії опублікував у Facebook Dmytro Shchepak.

«Є така картографічна компанія HERE Technologies, створена консорціумом AUDI AG, BMW і Daimler AG (Mercedes-Benz). Її картографічну продукцію використовують такі кити, як: Garmin, Nissan, Oracle, ALPINE, Amazon.com і інші… В одному з останніх релізів ПО компанія Garmin в City Navigator Russia NT 2018.10 включила Крим до складу Росії, а дані їм для цього підготував Here», - написав він.

Крім того, захоплена російськими військовими Абхазія також зазначена на картах як частина Росії.

Нагадаємо також, що у червні у центрі столиці Казахстану у рамках Astana Art Fest  розмістили 84 фігури з прапорами та символікою різних країн, проте карта України виявилася без Криму.

За  повідомленням журналістів, карту, ймовірно, перемалювали спеціально для президента РФ Володимира Путіна, який був з візитом в Астані. Однак, під час візиту Путіна Крим на карті був український. Натомість, російська карта була представлена без Криму. Ймовірно, це обурило російського президента і казахи карту перемалювали.

Пізніше глава МЗС України Павло Клімкін повідомив, що у Казахстані замалювали скандальні карти Росії і України, на яких півострів «відійшов» до РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: