Каськів попросив політичний притулок у Панамі

Каськів попросив політичний притулок у Панамі

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США, і колишній український чиновник скоро може вийти з-під варти

Панамський суд обрав екс-голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславу Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою. Про це повідомив заступник генерального прокурора України Євген Єнін на своїй сторінці в Facebook.
«Цієї ночі (за київським часом) Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис дол США та обмежив його пересування м. Панама (отже можливі нові селфі з поліцейськими не повинні вводити в оману українську аудиторію). Як тільки він сплатить гроші, його звільнять з-під варти», - написав він.
Єнін додав, що Каськіва зобов'язали 2 рази на тиждень відмічатися у відділку місцевої поліції.
Крім того, заступник генпрокурора повідомив, що Каськів подав клопотання про політичний притулок. «Готовність Каськіва до співпраці з українськими правоохоронцями виявилася «липою». Скороченої процедури екстрадиції не буде. Каськів подав клопотання про політичний притулок. Шанси на задоволення вкрай низькі, однак це додатковий час», - зазначив Єнін.

Нагадаємо, в ніч на 8 вересня Каськіва затримали у Панамі. Єнін повідомляв, що Каськів арештований у Панамі на 40 діб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: