Каськів вніс заставу $600 тис. та вийшов з панамської в’язниці

Каськів вніс заставу $600 тис. та вийшов з панамської в’язниці

Двічі на тиждень Каськів зобов'язаний відмічатися в поліцейському відділку, а його пересування обмежене містом Панама-сіті

Екс-голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів у Панамі вніс заставу 600 тис. дол. США та вийшов з в'язниці. Про це повідомив заступник генерального прокурора України Євген Єнін на своїй сторінці в Facebook.

«Каськів таки вніс заставу та вийшов з в'язниці. Двічі на тиждень він зобов'язаний відмічатися в поліцейському відділку, а його пересування обмежене містом Панама-сіті. Це триватиме певний час, доки панамська влада (непідконтрольна московському режиму і геть не бананова, як це спочатку уявляв Каськів) не завершить процедуру екстрадиційної перевірки», – написав Єнін.

Він зазначив, що 600 тис. дол. США – «чергове свідчення корумпованості чиновника, який усіляко відтягує спілкування з представниками українського слідства».

Нагадаємо, в ніч на 8 вересня Каськіва затримали у Панамі. 

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою.

Каськів подав клопотання про політичний притулок.

Нагадаємо також, що у Генеральній прокуратурі України хочуть запропонувати Каськіву угоду зі слідством, оскільки, на думку ГПУ, Каськів володіє важливою інформацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: