Катастрофа Ту-154. Водолази розповіли жахливі подробиці

Катастрофа Ту-154. Водолази розповіли жахливі подробиці
Фото КП

Рятувальники розповіли, чому знайдено так мало тіл

Пасажирів літака міноборони Росії, який зазнав аварії біля Сочі, буквально розірвало на частини. Про це повідомили водолази, які задіяні в рятувальній операції, пише КП.

«На жаль. Так буває при сильному ударі об воду. Загиблих буквально розриває на частини. Щось схоже я бачив під час аварії «Ейрбасу» вірменських авіаліній 10 років тому. Травми аналогічні», - сказав один з начальників пошуково-рятувального загону МНС РФ В'ячеслав Іващенко.

За його словами, водолази знаходять, в основному, великі деталі літака та особисті речі.

Телефони, планшети тут же піднімають нагору і відправляють на експертизу. Поки вдалося знайти 19 останків жертв авіакатастрофи.

Нагадаємо, літак Ту-154 зник з радарів у неділю вранці, незабаром після вильоту з Сочі. На борту повітряного судна було 92 людини – військовослужбовці збройних сил, а також артисти ансамблю імені Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Літак прямував до сирійської провінції Латакія. Музиканти ансамблю мали дати новорічний концерт на авіабазі Хмеймім.

Як повідомили в міноборони РФ, людей, які вижили, в районі катастрофи військового літака Ту-154 в Чорному морі не виявлено. Наразі знайдено тіла 12 загиблих.

Встановлено, що літак упав за шість кілометрів від берега. За фактом аварії літака порушено кримінальну справу.

У мережі з'явилося відео ймовірного вибуху на борту Ту-154.

У колах ФСБ Сочі стверджують, що катастрофа Ту-154 міноборони РФ сталася внаслідок теракту, а замовлення, ймовірно, надійшло з адміністрації президента.

Нагадаємо, третій бортовий самописець російського літака Ту-154, що зазнав катастрофи, виявився зруйнованим. 

Раніше повідомлялося, що на поверхню підняли 19 тіл загиблих у катастрофі. 

Крім того всі основні фрагменти літака підняли на поверхню.

Як повідомили у ФСБ, ознак теракту поки що не виявлено. Основними версіями катастрофи літака вважаються потрапляння у двигун сторонніх предметів, неякісне пальне, помилка пілота і технічна несправність

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: