Катастрофа Ту-154: знайшли тіла десятьох загиблих

Катастрофа Ту-154: знайшли тіла десятьох загиблих
Пошукова операція на місці катастрофи Ту-154

Літак Міноборони РФ, що розбився поблизу Сочі, пройшов три капремонти - останній у 2014 році

На місці катастрофи літака Міноборони РФ Ту-154 уже знайшли тіла десятьох загиблих.

Про це ТАСС повідомило джерело.

«Тіла 10 загиблих знайдені на місці катастрофи літака Міноборони Ту-154 під Сочі», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в в прес-службі корпорації «Російські машини», Ту-154, що розбився, за час експлуатації пройшов три капітальні ремонти.

«Літак Ту-154 номер 85572 був випущений 29 березня 1983 року Куйбишевському авіазаводі (нині авіазавод «Авіакор»). Останній, третій за рахунком, капремонт борт проходив на «Авіакорі» за контрактом з ПАТ «ОАК» у грудні 2014 року. З моменту виконання даного капремонту заявок від експлуатанта на планове періодичне технічне обслуговування (ПТО) літака і продовження ресурсів на «Авіакор» не надходило. Відповідно, ПТО даного борту «Авіакор» не здійснював», - сказали в прес-службі.

Літак Ту-154 зник з радарів в неділю вранці незабаром після вильоту з Сочі. На борту повітряного судна було 92 людини - військовослужбовці Збройних сил, а також артисти ансамблю імені Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Літак прямував до Сирії на авіабазу Хмеймім.

Як повідомили в Міноборони РФ, людей, які вижили, в районі катастрофи військового літака Ту-154 в Чорному морі не виявлено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: