Керівництво «Інтера» відмовляється надати МВС відео з камер спостереження

Керівництво «Інтера» відмовляється надати МВС відео з камер спостереження
Фото ТСН

За фактом пожежі буде відкрито провадження за двома статтями - 296 «Хуліганство» та 194 – «Умисне знищення або пошкодження майна»

У компанії «Національні інформаційні системи» не надають слідчим Нацполіції відео з корпоративних камер спостереження на вул. Щусєва, 26 у Києві. Про це повідомив директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко, пише «Українська правда».

За його словами,  відео не надається «під різними приводами», тим самим слідчим перешкоджають у розслідуванні справи про пожежу у приміщенні телеканалу «Інтер» за вказаною адресою.

Також він зазначив, що за фактом події буде відкрито провадження за двома статтями  -  296 «Хуліганство» та 194 – «Умисне знищення або пошкодження майна».

Нагадаємо, сьогодні у Києві горіла будівля телеканалу «Інтер». Безлад під будівлею «Інтера» починався як мирний мітинг ветеранів АТО. У поліції повідомили, що група осіб, приблизно 20 людей, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, «коктейль Молотова». В результаті пожежі в будівлі телеканалу «Інтер» є постраждалі, пошкоджена телестудія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: