Керівник поліції Донеччини звинуватив владу Торецька у зв'язках з окупантами

Керівник поліції Донеччини звинуватив владу Торецька у зв'язках з окупантами

В'ячеслав Аброськін нагадав місцнвій владі, що вже не 2014 рік

Начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін звинуватив місцеву владу Торецка у використанні мирних жителів з метою відведення з міста українських військ та «відпрацювання замовлення окупантів».

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 

«Нишком і підло діє Торецька місцева влада. Там, де потрібна допомога і підтримка нашим військовим, вони "притягують" лояльні до них громадські організації ветеранів та видають звернення про підтримку місцевої влади про необхідність відводу з міста українських військ. Мирних жителів використовують у своїх цілях. Досвідчені міські управлінці нагнітають і провокують людей, які й так втомилися від постійних обстрілів. Замість спілкування і підтримки жителів, виливають на офіційному (!) сайті міської влади подібні звернення», - написав голова обласної поліції.

Звертаючись до керівництва міста Торецка, він звинуватив їх у зв’язках з окупантами.

«Відпрацьовуєте замовлення окупантів, готуєте грунт для зустрічі «ополченців»? Помилилися часом. Вже не 2014 рік, а правоохоронці не допустять блокування наших військ і «референдумів за народну республіку». Українські військові неодноразово заявляли і дотримується даних обіцянок - не розміщують техніку в житловому секторі і не ховаються за спини дітей, старих і жінок, як це роблять бойовики «ДНР», - заявив Аброськін.

Він порекомендував місцевій влади «знайти мужність і тверезо подивитися, до чого призвело багаторічна їх правління в місті, зробити висновки і прийняти потрібні рішення».

Аброськін підкреслив, що в даний час профілактичне відпрацювання Торецка і його околиць силами поліції Донеччини триває, вилучається зброя і наркотики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: