Керівник прифронтового району визнав: Україна досі не заблокувала трансляцію сепаратистських каналів

Керівник прифронтового району визнав: Україна досі не заблокувала трансляцію сепаратистських каналів

Сепаратистські канали на Донеччині

Телеканали бойовиків на кшталт «Оплот» та «Новороссия» без проблем можна зловити у Волноваському районі

Голова Волноваської райдержадміністрації Олександр Баранник в інтерв’ю «Главкому» прокоментував скандальний інцидент, коли 9 травня священнослужителі Свято-Успенського Миколо-Василівського монастиря УПЦ МП , який знаходиться в селі Нікольське Волноваського району нібито закликали російську землю «встати за віру» і «піти у священний бій» та розповів про ситуацію із трансляцію сепаратистських каналів.

«Вони (церковники) заспівали пісню дореволюційного характеру, де були заклики іти за царя-батюшку. Це була їхня самодіяльність, яку вони ні з ким не узгоджували, пісню заспівали спонтанно. Хай співають, але ми свою думку маємо, знаємо, що наша країна вільна і незалежна», - заявив Баранник, зазначив, що «з людьми була проведена роз’яснювальна робота».

Також він додав, велика проблема саме в тому, що ЗМІ, насамперед українське телебачення не працює.

«На жаль, до цього додається те, що багато телеканалів «ДНР» можуть працювати на території, підконтрольній нашій державі. Люди все це дивляться, слухають. Багато з них просто не розуміють, що насправді відбувається. Сьогодні спілкувався з жінкою, яка говорила, що це стріляли саме українці (обстріляли Графське і Ольгинку). Але я сам живу в п’яти кілометрах від місця обстрілу і чітко бачив, звідкіля були ці постріли, вони були з непідконтрольної території», - додає керівник прифронтового району.

Баранник визнав, що телеканали бойовиків на кшталт «Оплот», «Новороссия» без проблем можна зловити у Волноваському районі, але запевняє, що «наразі проводиться робота із закупівлі обладнання для блокування сигналу» терористичних ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: