Керівнику «Миколаївоблтеплоенерго» оголосили про підозру і викликали на допит

Керівнику «Миколаївоблтеплоенерго» оголосили про підозру і викликали на допит

Віталія Бородіна підозрюють у розтраті бюджетних коштів підприємства на загальну суму 537 тисяч 538 гривень

Сьогодні, 30 листопада, виконувачу обов'язків директора обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» Віталію Бородіну оголосили про підозру в розтраті бюджетних коштів підприємства на загальну суму 537 тисяч 538 гривень.

Це сталося на засіданні постійної депутатської комісії Миколаївської обласної ради з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій, передає НікВесті.

Старший слідчий слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, який здійснює досудове розслідування кримінального провадження, відкритого 8 серпня 2016 року, також вручив йому повістку на допит. Віталій Бородін ознайомився з документом і підписав його.

Йому інкримінують ч. 5 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, заподіяної в особливо великих розмірах), а також ч. 1 ст. 366 (складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) ККУ.

Після оголошення про підозру глава Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко викликав Віталія Бородіна на особисту розмову.

До цього управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Миколаївській області оштрафувало на 652 тисячі гривень компанію «Укренергосервіс-М», яка належить директору Бородіну

Раніше депутати Миколаївської міської ради визнали незадовільною роботу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: