Кернес про Садового: Він сидить на грошах, як собака на сіні (ВІДЕО)

Кернес про Садового: Він сидить на грошах, як собака на сіні (ВІДЕО)

Мер Харкова розкритикував свого львівського колегу

Мер Харкова Геннадій Кернес розкритикував позицію міського голови Львова Андрія Садового з приводу ситуації з Грибовицьким сміттєзвалищем. «Коли я слухаю мера Садового, то я бачу в ньому чистого політикана, який зараз перекидає провину на інших. Він не показав жодного документа, який би свідчив про його реабілітацію. Він говорить про якийсь підпал. Це безвідповідальна експлуатація цього звалища. Садовий сьогодні ставить у залежність ціле місто до своїх політичних амбіцій», - заявив Кернес в ефірі телеканалу «1+1».

Він також вважає, що у Львові неправильно розподіляються бюджетні гроші. «Садовий каже, що заробляє гроші на депозиті. Так, йому треба було зібрати позачергову сесію і перерозподілити гроші, і відкрити спецрахунок, і добитися фінансування тих проектів, які сьогодні необхідні. А він розповідає, що заробив 25 млн грн. А скільки люди втратили? Чотири людські життя. Трагедії можна було запобігти на самому початку. Він цього не зробив», - зазначив мер Харкова.
«Я підтримую слова, коли всі повинні об'єднатися, але тільки я не підтримую політику, коли Садовий протиставляє себе всій системі проблем, які є в державі, і сидить на грошах, як собака на сіні», - сказав Кернес.
Джерело: ТСН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: