Кернес лише у годинники вклав майже мільйон доларів

Кернес лише у годинники вклав майже мільйон доларів
Геннадій Кернес
Фото KP.UA

«Главком» підрахував вартість колекції люксових годинників Кернеса

Колекція люксових годинників, яку задекларував міський голова Харкова Геннадій Кернес, коштує майже мільйон доларів. Це приблизна цифра, оскільки у декларації не вказано точний рік випуску кожної моделі, а також інші деталі.

Нижче – перелік задекларованих мером Харкова хронометрів та їхня орієнтовна вартість:

Patek Philippe 5180/1g Skeleton - $89 213

Rolex Pro Hunter Milgauss -$7 650

F.P.Journe, Tourbillon Souverain - $129 426

Cedric Johner. Abyss Dual Time - $12 511

 F.P.Journe. Octa Sport watch - $21 392

Jaeger-LeCoultre. Master Grande Tradition a Tourbillon - $104 000

F.P.Journe. Centigraphe Sport - $57 000

Patek Philippe Grand Complications - $176 300  

Audemars Piguet. Royal Oak Perpetual Calendar Steel And Platinum - $54,000

Audemars Piguet. Royal Oak Perpetual Calendar - $95,700

Franck Muller. Chronograph Endurance Limited Edition - $9 992

Таким чином, загальна вартість – $757 184.

Як відомо, харківський міський голова Геннадій Кернес заповнив електронну декларацію. Згідно з декларацією, Кернес, серед іншого, володіє житловим будинком площею 7 кв. м та кімнатою площею 57,3 кв. м у харківському готелі «Національ».

Нагадаємо, зараз Кернес знаходиться під судом. Кернеса і його охоронців звинувачують у викраденні, тортурах і погрозах вбити активістів харківського євромайдан Олександра Кутяніна і Сергія Ряполова. Сам мер Харкова заявляє, що кримінальна справа проти нього сфабрикована.  2 березня 2015 слідчими Генеральної прокуратури Кернесу було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146, ч. 2 , 3 ст.27, ч.2 ст.127, ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 КК України та оголошено про завершення досудового розслідування. 26 березня 2015 року Генпрокуратура передала в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Кернеса і двох його охоронців.

Харківський міський голова Геннадій Кернес заявляє, що кримінальне провадження проти нього є сфабрикованою. Наступне засідання суду відбудеться 14 листопада.

А 15 вересня в Харкові силовики провели обшуки в приміщеннях, що належать високопосадовцям у зв’язку із розслідуванням справи щодо земельних махінацій. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки проводилися в приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна. Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко. Обшуки проводилися і в міськраді Харкова.

Читайте також інтерв’ю Геннадія Кернеса «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: