Київська влада встановлює кількість потерпілих внаслідок вибуху в будинку

Київська влада встановлює кількість потерпілих внаслідок вибуху в будинку

У разі необхідності мешканці отримають тимчасове помешкання

Наразі визначається кількість квартир у житловому будинку на вул. Бурмистенка, 12 (Голосіївський район, у яких необхідне відселення мешканців через вибух, що стався сьогодні, 26 липня. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який наразі перебуває на місці надзвичайної ситуації.

«Буде здійснено експертизу будинку на предмет аварійності. Також Голосіївська РДА разом із фахівцями будівельної лабораторії перевірить технічний стан приміщень. У разі необхідності мешканці отримають тимчасове помешкання», – сказав Пантелеєв.

Він зазначив, що на місце події негайно прибули рятувальники ДСНС та «Київської служби порятунку». Після огляду місця вибуху з’ясувалося, що сталося обрушення перекриття між 1-м і 2-м поверхом. Рятувальники евакуювали 20 мешканців будинку. На жаль, загинула літня жінка.

Тривають роботи щодо пошуку ймовірних потерпілих і надання їм медичної допомоги.

«Також чергують представники поліції, щоб не допустити сторонніх осіб до небезпечних приміщень і захистити помешкання від мародерів», – додав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, вибух у будинку стався близько 15:55. На місці вибуху було знайдено загиблу особу. Наразі правоохоронці встановлюють причину вибуху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: