Київські митники вилучили майже пів тисячі китайських вібромасажерів

Київські митники вилучили майже пів тисячі китайських вібромасажерів
Фото: Київська митниця

ВІбромасажери прямували на адресу київських підприємців, які спеціалізуються на торгівлі автозапчастинами

Київськими митниками виявлено факт недекларування столичним підприємством значної кількості масажерів при ввезенні їх в Україну. Про це повідомляє пресслужба Київської митниці.

За супровідними документами, з Китаю на адресу київських підприємців, які спеціалізуються на торгівлі автозапчастинами, прямувала «апаратура вібромасажна електрична, немедичного призначення, в асортименті» трьох торгових марок у кількості понад 3 тис. одиниць.

Однак під час перевірки вантажу київські митники виявили, що майже восьма частина товару взагалі не задекларована.

Фактично, в товарній партії знаходилося на 475 масажерів більше від заявленого в декларації. Всі вони торгової марки, дані про яку в декларації також не значилися.

Київською митницею складено протокол про порушення митних правил за ст. 472 Митного кодексу України.

475 вібромасажерів, дані про які були відсутні в товаросупровідних документах і не зазначені в митній декларації, митницею вилучено до винесення судом рішення у справі.

Вартість вилученого буде встановлено згодом.

Нагадаємо, нещодавно в аеропорту «Бориспіль» митники затримали партію антикварних монет та банкнот при спробі вивозу з України.

Раніше київські митники повідомили про вилучення партії айфонів вартістю в пів мільйона гривень, яку намагалися ввезти до країни з порушенням правила «зеленого коридору».

Сьогодні, 23 березня, у поштовому відправленні, що надійшло до Києва із США, було виявлено пʼять діамантів на суму 300 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: