Київський «самогубець» заявив, що російських військ на Донбасі немає

Київський «самогубець» заявив, що російських військ на Донбасі немає

Уродженця Донецька нібито переслідують і хочуть вбити

Тимур Кирилов, який в центрі Києва погрожував вистрибнути з третього поверху готелю «Хрещатик», розповів журналістам, що на карниз готелю штовхнув його страх за своє життя.

Уродженця Донецька нібито переслідують і хочуть вбити.

На питання, хто хоче цього, Кирилов відповів: «Це привілейована інформація».

Під час бесіди Тимур часто збивався на англійську мову, кажучи, що з 2013 року жив на Заході, зокрема в Канаді (в готель він заселився за канадським паспортом). Розповів він і про те, як звертався зі своїми проблемами в поліцію Амстердама (мабуть, на шляху в Україну), але там його проігнорували.

Крім загрози життю донеччанина турбує ситуація в Україні: він заявив, що розчарований ставленням до себе у наших держорганах, куди він звертався за «врятуванням життя». Нібито тому він і почав викликати консула Росії, коли стояв на карнизі – «тому що це останнє, куди я міг звернутися тут».

В ході розповіді Кирилов часто починав розмірковувати щодо поточної політичної ситуації. Так, він заявив, що Майдан не приніс Україні того, що обіцяли – «нової країни». Донеччанин заявив, що в країні панує корупція.

Далі, спілкуючись з журналістами, він заявив, що російських військ на Донбасі немає - про це йому розповідали батьки і знайомі, що залишилися в Донецьку.

Ці слова дуже стурбували деяких журналістів.

Вони спробували його переконати і розповідали, що він наслухався російської пропаганди. Хтось запропонував йому піти випити, щоб «усе пояснити».

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: