Кількість жертв землетрусу на острові Іск'я зросла до двох осіб

Кількість жертв землетрусу на острові Іск'я зросла до двох осіб

Наразі десять людей вважаються зниклими безвісти, 25 людей поранено, двоє з них знаходяться у важкому стані

Кількість жертв землетрусу, який стався в понеділок увечері на острові Іск'я, зросла до двох осіб. Про це повідомляє SkyTg24.

Як повідомляє видання, один з представників служби Цивільної оборони Італії повідомив телеканалу SkyTg24 про другу жертву стихійного лиха.

Згідно з останньою інформацією місцевої влади, наразі десять людей вважаються зниклими безвісти, 25 людей поранено, двоє з них знаходяться у важкому стані.

Згідно інформації, що надходить, руйнування сталися в курортному містечку Казаміччола-Терме. Там є поранені, деякі люди поки вважаються зниклими безвісти. Влада містечка Лакко Амено розпорядилася евакуювати пацієнтів місцевої лікарні через великі тріщини, що з'явилися на стінах будівлі. Є свідчення про обвалення дахів та стін в деяких будинках цього населеного пункту.

Відзначається, що підземний поштовх магнітудою 3,6 призвів до руйнувань будівель. Рятувальники не виключають, що під завалами можуть знаходитися інші жертви. Острів в Неаполітанській протоці виявився знеструмлений.

Раніше повідомлялося, що на італійському острові Іск'я стався землетрус, який призвів до руйнувань у низці населених пунктів, є постраждалі й зниклі безвісти.

Нагадаємо, нещодавно землетрус магнітудою 6,4 стався у південній Суматрі в Індонезії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: