Кім Чен Ин не божевільний, а раціональний лідер - ЦРУ

Кім Чен Ин не божевільний, а раціональний лідер - ЦРУ
Кім Чен Ин

Американська розвідка по іншому сприймає лідера КНДР чим Дональд Трамп

Представник ЦРУ назвав лідера КНДР «дуже раціональним гравцем», який не хоче початку війни. Заступник помічника директора нещодавно створеного при ЦРУ Центру Кореї Юнь Сук Лі заявив, що останньою людиною, яка б хотіла конфлікту на Корейському півострові є Кім Чен Ин. На думку представника розвідувального відомства США 35-річний диктатор Північної Кореї хоче того ж що і всі інші авторитарні лідери, а саме «правити дуже довго і мирно померти в власній постелі».

Як передає видання The Washington Times, за словами Юнь Сук Лі лідер КНДР не хоче прямого протистояння із США та їх союзниками, не зважаючи на всю войовничу риторику. Дану заяву представник ЦРУ зробив на щорічній конференції в Вашингтонському університеті із питань розвідки. На думку пана Лі ціллю політики Пхеньяна є «певна велика домовленість між провідними гравцями у Східній Азії, що сприятиме виведенню сил США із Корейського півострова».

Дана заява значно контрастує із офіційною риторикою Президента США, який називав Кім Чен Ина «людиною-ракетою», що ставить під ризик повного знищення населення КНДР ракетною і ядерною програмою.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: