Ківа розказав, як ледь не викрав російського високопосадовця

Ківа розказав, як ледь не викрав російського високопосадовця

Ківа розповів, що ледь не викрав генерал-майора внутрішньої служби РФ

 Колишній заступник начальника поліції в Донецькій області та екс-глава департаменту по боротьбі з наркотиками Ілля Ківа розповів, що ледь не викрав Бориса Борзова - колишнього головного держінспектора РФ з пожежного нагляду ядерних об'єктів, генерал-майора внутрішньої служби РФ.

Про це Ківа розповів в інтерв'ю виданню Страна.

«Найближчий друг Сергія Шойгу. А, відповідно, саме наближена особа до нашого на той момент ймовірного противника Путіна. І він же, Борзов, президент Федерації доміно РФ. Він був найпростіший, доступний і зрозумілий. Все відбулося блискавично. Я зняв трубку і подзвонив по загальним міським телефонам Федерації доміно РФ. Я представився: президент Всеукраїнської федерації доміно в Україні», - сказав Ківа.

Він розповів, як склалися їхні стосунки після війни.

«У перші дні він подзвонив мені і запропонував притулку. Готовий був рятувати мене як президента Федерації України, точніше, як віце-президента Міжнародної федерації доміно. А я в той момент думав вкрасти його, щоб обміняти потім на наших полонених в РФ. Вкрав би вчасно, я б потім його на Савченко поміняв би. Був би рівноцінний обмін. На той момент нічого з цього не вийшло. Я пішов на фронт, а на всі пропозиції федерації РФ ми відмовлялися брати участь в міжнародних чемпіонатах з офіційною версією: «У зв'язку з протестом проти агресії Росії в бік України і проти анексії Криму»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: