Кличко не погодився із потраплянням Києва у рейтинг некомфортним міст видання The Economist

Кличко не погодився із потраплянням Києва у рейтинг некомфортним міст видання The Economist

Також мер пообіцяв збудувати за кілька років у Києві європейські дороги

Вже за кілька років Київ матиме дороги європейської якості.Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час прес-конференції в Бердичеві, де він відвідав міжнародний турнір з боксу.

Мер нагадав, що минулого року в столиці було відремонтовано 200 км доріг і це найвищий показник серед міст по всій країні. Цьогоріч, додав Віталій Кличко, в Києві буде відремонтовано 300 км шляхів та проїздів. «Цього року ми відремонтуємо 300 кілометрів доріг. Я взяв на себе зобов'язання змінити загальну ситуацію з дорогами в столиці за кілька років. В Києві будуть європейські дороги. Ми оновимо всі дороги, які потребуть ремонту», - запевнив Віталій Кличко. 

Крім того, додав мер Києва, буде реалізована низка інфраструктурних проектів, зокрема, йдеться про добудову Подільсько-Воскресенського мосту. «Я добудую міст, який почали зводити ще у 1979 році. Я взяв на себе це завдання перед киянами і виконаю його», - додав мер столиці. 

Коментуючи на прохання журналістів рейтинг The Economist щодо Києва, Віталій Кличко відзначив, що не може погодитися з його об'єктивністю. 

Мер наголосив, що Київ був і залишається лідером перетворень в Україні. Крім того, додав Кличко, гарною відповіддю на цей рейтинг є опублікована в ЗМІ оцінка дипломатів низки європейських країн, які нині працюють і мешкають в столиці України. «Деякі посли одразу відреагували і сказали, що цей рейтинг не відповідає дійсності», - наголосив мер Києва.

Кличко зауважив, що нині в столиці найвища динамика інвестицій у порівнянні з іншими містами України, збудована найбільша кількість нових інфраструктурних об'єктів, найвища середня заробітна плата по країні. «Я також був здивований цим рейтингом. Я не можу назвати його об'єктивним», - наголосив Віталій Кличко. 

Мер Києва також зауважив, що запрошує представників The Economist приїхати до Києва, аби вони побачили ситуацію в столиці України на власні очі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: