Кличко пообіцяв написати мемуари про те, як Янукович намагався його побити

Кличко пообіцяв написати мемуари про те, як Янукович намагався його побити

На одній із зустрічей з Януковичем Кличко сказав тому щось не надто приємне, президент-втікач підскочив і оббіг стіл, щоб вдарити

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів цікаві факти про спілкування з президентом втікачем Віктором Януковичем.

Він згадав в ефірі одного з телеканалів, як у «гарячі» дні Євромайдану разом з Яценюком та Тягнибоком ходили на переговори в Адміністрацію Президента. Кличко каже, що сидіти тоді навпроти Януковича було доволі важко.

«Це мав би бути досить сміливий вчинок, бо атакувати людину, яка володіє рекордом по кількості нокаутів, який перебуває у Книзі рекордів Гіннеса… Думаю, це мав би бути вчинок не те, що сміливий, а божевільний», – відповів він на запитання Дмитра Гордона про те, чи міг би його Янукович побити.

Гордон розповів, що, за інформацією його джерел, на одній із зустрічей з Януковичем Кличко сказав тому щось не надто приємне, президент-втікач підскочив і оббіг стіл, щоб вдарити тодішнього головного «ударівця».

«Ви так поінформовані… Так багато інформації… Я думаю, здоровий глузд переміг у Януковича… Коли-небудь я напишу мемуари і там буде багато цікавого і на цю тему»,– ухильно відповів Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: