Кличко пояснив, навіщо у Києві знов підняли тариф за обслуговування будинків

Кличко пояснив, навіщо у Києві знов підняли тариф за обслуговування будинків
Працівниці ЖЕКу

Мер впевнений, що з новим підняттям тарифів якість послуг ЖЕКів значно покращиться

Аби галузь ЖКГ у столиці продовжувала працювати і надавати якісні послуги киянам, місто вимушене підняти тариф за обслуговування будинків. Про це в ефірі телеканалу News One заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Щомісяця на контактний номер 1551 надходить 300-400 звернень зі скаргами на сміття у дворі, неприбрані під’їзди, відсутність освітлення, некомпетентність керівництва ЖЕКів та інше. Ситуація непроста, адже протягом кількох років ціни на енергоносії і тарифи на комунальні послуги значно зросли. Ми весь цей час робили все можливе, аби тариф за утримання будинку не піднімався. І тепер ця галузь знаходиться на межі виживання», - зазначив Кличко.

Він підкреслив, що місту потрібно залучати у сферу ЖКГ спеціалістів, однак через складні умови праці і низький рівень заробітної плати вони не хочуть йти на роботу у цю сферу. «У столиці неукомплектованість, наприклад, штату двірників складає майже 40%, а працівників ремонтних напрямків – близько 30%. Тому, щоб ця галузь могла працювати далі і надавати більш якісні послуги киянам, ми вимушені підняти тариф на квартплату», - наголосив Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: