Кличко роздасть київським олімпійцям квартири, землю і гроші

Кличко роздасть київським олімпійцям квартири, землю і гроші

Олімпійці-кияни отримають від столичної влади грошові відзнаки, квартири та земельні ділянки

Мер Києва Віталій Кличко вручив нагороди та відзнаки Київського міського голови киянам-оліміпійцям, які вибороли медалі на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, та їхнім тренерам, і відзначив, що вони отримають від столичної влади квартири, земельні ділянки і грошові премії.

«Я хочу привітати всіх присутніх, наших олімпійців. Кияни, разом з усією Україною, вболівали за вас, слідкували за вашими виступами. Ми раді що ви показали результат. З 11 медалей, які виборола збірна України на Олімпійських іграх у Ріо, 7 здобули спортсмени-кияни. Кожна олімпійська нагорода – це свідчення вашої наполегливої праці і залізної волі», - зазначив Віталій Кличко. 

Мер Києва відзначив, що для спортсменів дуже важлива мотивація, аби досягати перемог. Тому столична влада вирішила відзначити переможців-олімпійців. «Кожен спортсмен, який виборов з 1 по 6 місце, та їх тренери  отримають грошову винагороду. Крім того, ми ухвалили рішення про поліпшення житлових умов спортсменам та тренерам.  А також виділимо і земельні ділянки. Служби КМДА вже отримали від мене відповідні доручення. Найближчим часом я буду радий вручити ордери на квартири і документи на земельні ділянки», - сказав Київський міський голова.

За золоту медаль, відзначив Кличко, столичні олімпійці отримають 120 тис грн, за срібну -100 тис грн, за бронзову - 80 тис грн.

Тренери отримають премію в розмірі 50% від нагороди спортсмена. 

«Ми ухвалили рішення виділити 3 однокімнатних квартири для - Ганни Різатдінової, Олени Вороніної і Вячеслава Лаврухіна – тренера Ігоря Радівілова, одну двокімнатну квартиру для Артура Дзігасова (тренера Жана Беленюка)  і три земельних ділянки - Олегу Верняєву, Жану Беленюку і Павлу Тимощенку», - відзначив Віталій Кличко.

Мер наголосив, що столична влада і надалі приділятиме належну увагу розвитку фізичної культури і спорту, розвитку спортивної інфраструктури та пропаганді здорового способу життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: