Кличко запевнив, що у своїй роботі керується нормами Конституції

Кличко запевнив, що у своїй роботі керується нормами Конституції

Мер вимагає дотримання Основного Закону від депутатів Київради

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що у своїй роботі доволі часто звертається до Конституції. Про це він сказав у коментарі журналістам.
«Я доволі часто користуюся Конституцією. Там прописані всі ключові норми, яких ми повинні дотримуватися. Коли виникало резонансне питання, наприклад, щодо преференцій якійсь Церкві, я наголосив, що ми не можемо надавати преференцій чи обмежувати чиїсь права або інтереси за релігійними, національними чи іншими ознаками. Ці права гарантовані Конституцією, цим ми керуємось у своїй роботі. І депутатам, які займаються популізмом, я говорю: ми маємо ухвалювати рішення, не порушуючи Основний Закон», - підкреслив Кличко.
Він відзначив, що Київ повинен бути прикладом як змін в країні, так і панування закону, дотримання прав людини.
«Ми станемо європейською країною тоді, коли у нас будуть європейські стандарти життя, повне дотримання демократичних прав і свобод наших громадян, - підкреслив Кличко. - Люди, які взяли на себе відповідальність за перетворення в країні, повинні робити так, щоби зміни відбулися. І Київ має бути прикладом таких змін. Ми працюємо в цьому напрямку і наше місто вже змінюється».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: