Клименко не з'явився на допит у Генпрокуратуру

Клименко не з'явився на допит у Генпрокуратуру
Фото Диалог.UA

Підозру Клименку було вручено у відповідності до вимог КПК України – у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень

Колишній міністр доходів і зборів України Олександр Клименко не з'явився 29 серпня 2016 року на допит в Генпрокуратуру, повідомили у прес-службі відомства.

«У зв’язку з неявкою 19 серпня 2016 на виклик до слідчого для вручення повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри та повідомлення про нову підозру, а також встановленням факту його перебування за межами України, підозру Клименку було вручено у відповідності до вимог КПК України – у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень», - сказано в повідомленні.

У відомстві зазначили, що Головною військовою прокуратурою Генпрокуратури щодо Клименка за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 2191, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 205, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України.

Так, Клименко інкримінують участь в організованій злочинній організації, вчиненні у її складі особливо тяжкого злочину проти державної власності, злочинів середньої та невеликої тяжкості у сфері господарської та службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди державі в розмірі 3,1 млрд грн, тобто в особливо великих розмірах. Наразі у даному провадженні розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: