Клімкін про спецпредставника США: Волкер добре розуміє природу російської влади

Клімкін про спецпредставника США: Волкер добре розуміє природу російської влади
Cпеціальний представник США з врегулювання конфлікту в Україні Курт Волкер

Міністр закордонних справ України вірить, що призначення Волкера «надасть Україні можливість отримати нову динаміку»

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що вже мав дуже довгу розмову зі спеціальним представником США з врегулювання конфлікту в Україні Куртом Волкером. Також очільник вітчизняного МЗС вважає, що американський дипломат пожвавить Мінський процес.

«Сполучені Штати, і вчора це сказав Рекс Тіллерсон, будуть дуже щільно працювати з нами і з «нормандським форматом». Я дуже вітаю призначення Курта Волкера. Це людина, яка дуже добре розуміє природу сьогоднішньої російської влади, це людина, яка завжди мала послідовну позицію і головне – відповідний досвід. Тому я думаю, що його призначення надасть нам можливість отримати нову динаміку, яку – про це ви почуєте найближчим часом», – зазначив в коментарі «5 каналу» Клімкін.

Як відомо, державний секретар США Рекс Тіллерсон 7 липня призначив спецпредставником щодо України колишнього американського посла в НАТО Курта Волкера. Обидва посадовці у неділю, 9 липня, відвідали з офіційним візитом Київ.

Волкер відповідатиме за просування зусиль Сполучених Штатів, спрямованих на виконання Мінських угод. Він неодноразово закликав адміністрацію Дональда Трампа протидіяти викликам з боку Росії.

Держсекретар Рекс Тіллерсон вірить, що спецпредставник США допоможе встановити мир на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: