Німеччина зацікавлена в успіху реформ в Україні, — посланник уряду ФРН

Німеччина зацікавлена в успіху реформ в Україні, — посланник уряду ФРН
Ґеорґ Мільбрадт

Мільбрадт перебуває в Києві з офіційним візитом

В уряді Німеччини зацікавлені в успішних реформах в Україні.

Про це заявив спеціальний посланник Уряду ФРН з питань реформування України у галузях урядування та децентралізації Ґеорґ Мільбрадт під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, повідомляє прес-служба МЗС України.

«Німеччина зацікавлена в успіху реформ в Україні і моє призначення Спеціальним посланником Уряду ФРН є конкретним виявом такого інтересу», – заявив Мільбрадт.

Клімкін наголосив, що призначення Мільбрадта є результатом тісної та довірливої співпраці між Україною та ФРН та важливим кроком Великої сімки на підтримку реформ в Україні. Він також запевнив, що МЗС України надаватиме усіляке сприяння німецькому фахівцю у виконанні поставлених завдань.

У ході бесіди були обговорені модальності мандату німецького урядового представника, а також його бачення перспектив реформістської діяльності у сфері децентралізації та державної служби.

Міністр висловив впевненість, що глибокий досвід Мільбрадта, а також його тверда налаштованість до роботи в Україні стануть основою його успішної та ефективної діяльності в нашій країні. 

Раніше, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд України в рамках докорінного реформування держави продовжить розпочату три роки тому реформу щодо децентралізації, реформу державного управління, передусім оновлення кадрового складу органів влади, і спиратиметься в цих процесах на підтримку міжнародних партнерів – зокрема уряду Німеччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: