Клінтон звинуватила Путіна в особистій вендеті

Клінтон звинуватила Путіна в особистій вендеті
Гілларі Клінтон

За версією Клінтон, Путін почав «особисту вендету» по відношенню до неї після включення в НАТО країн Східної Європи

Екс-кандидат в президенти США Гілларі Клінтон, яка програла в ході президентської гонки Дональду Трампу, стверджує, що у російського лідера Володимира Путіна була по відношенню до неї особиста вендета через політику її чоловіка Білла Клінтона в той час, коли він очолював Білий дім.

«Безсумнівно, була комунікація і, безсумнівно, було деяке розуміння. Тому що, у мене немає сумнівів, що (Володимир) Путін хотів, щоб я програла і Трамп переміг... У мене немає сумнівів, що передвиборний штаб Трампа та інші помічники дуже старанно працювали, щоб приховати свої зв’язки з росіянами», – заявила Клінтон в інтерв’ю газеті USA Today у своїй книзі під назвою «Що трапилося».

«Я переконана в цьому», – заявила Клінтон, кажучи про те, чи вірить вона в змову помічників Трампа.

За версією Клінтон, Путін почав «особисту вендету» по відношенню до неї після включення в НАТО країн Східної Європи під час президентства Білла Клінтона.

«Хоча я ніколи не уявляла, що у нього вистачить сміливості зробити велику приховану атаку щодо нашої демократії, прямо у нас під носом – і що йому це зійде з рук», – додала екс-кандидат.

В інтерв’ю виданню Клінтон також заявила, що ще багато чого належить дізнатися про російську кібератаки, а також публікації сайтом WikiLeaks електронних листів Національного комітету Демократичної партії і екс-глави штабу Клінтон Джона Подести.

У конгресі США йдуть незалежні розслідування з приводу втручання Москви у вибори президента США, на яких переміг Дональд Трамп. Аналогічне розслідування веде ФБР. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: