Клінтон звинуватила Росію в хакерській атаці на Демократичну партію США

Клінтон звинуватила Росію в хакерській атаці на Демократичну партію США
Кандидат в президенти США Хілларі Клінтон

А Дональда Трампа - в підтримці Володимира Путіна

Кандидат в президенти США Хілларі Клінтон висловила думку, що російські спецслужби причетні до кібератаки на сервери Демократичної партії США. Про це повідомляє «Коммерсантъ» з посиланням на Fox News Sunday.

На сайті Wikileaks були опубліковані майже 20 тис. електронних листів партії, які стали доступні в результаті хакерської атаки. Пані Клінтон заявила, що вона не потерпить втручання у вибори ні від однієї із зарубіжних країн, тим більше від «країни-противника».

Також кандидат в президенти США від Демократичної партії розкритикувала свого конкурента, Дональда Трампа, за підтримку російського президента Володимира Путіна.

«Ми знаємо, що російські розвідувальні служби зламали Національний комітет Демократичної партії, і ми знаємо, що вони організували публікацію багатьох з цих електронних листів», - впевнена Клінтон.

Вона також додала, що Дональд Трамп показує «підозріле бажання» надати підтримку російському президенту Володимиру Путіну. На питання про те, чи домагається Росія перемоги Дональда Трампа в президентських виборах, пані Клінтон відповіла, що не готова стверджувати це.

«Але я вважаю, що якщо викласти факти, виникають серйозні питання щодо російського втручання в наші вибори, в нашу демократію», - сказала вона, додавши, що не збирається терпіти такої поведінки від будь-яких країни, особливо від «країн-супротивників».

Нагадаємо, газета The New York Times з посиланням на джерело написала, що кібератака на комп'ютерні системи виборчого штабу Хілларі Клінтон, судячи з усього, була проведена російськими спецслужбами. Разом з тим, директор ЦРУ Джон Бреннан відмовився відповідати на питання про те, хто може бути причетний до злому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: