Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» стала бестселером

Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» стала бестселером

За п'ять місяців з часу виходу книга стала найбільш продаваною в країні серед суспільно-політичних видань

Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» стала найбільш продаваною в Україні серед суспільно-політичних видань. На сьогоднішній день вже продано 11 тисяч екземплярів цього видання. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив автор книги.

«Під час презентації «Четвертої республіки» на Форумі видавців у Львові гендиректор видавництва «Фолiо» Олександр Красовицький, який є видавцем книги, розповів, що за п'ять місяців з часу виходу вона стала найбільш продаваною в країні серед суспільно-політичних видань. На сьогодні вже продано 11 тисяч накладу. Це є свідченням того, що ідеї та думки, які ми намагалися донести в книзі, є актуальними, а наша спроба розгорнути широку суспільну дискусію щодо майбутнього України вдалася», - написав Ложкін.

Книга «Четверта республіка» також отримала спеціальну відзнаку президента львівського Форуму видавців Олександри Коваль, яка була вручена автору під час презентації.

Як повідомлялося, книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні – Європа», написана за участю журналіста Володимира Федоріна, вперше побачила світ 18 березня 2016 року. Згодом видавництво «Фоліо» випустило ще два видання книги. Крім української та російської мов, «Четверта республіка» також вийшла в перекладі на англійську та німецьку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: