Коли Авдіївку обстрілюють, представники ОБСЄ кудись зникають, - голова міста

Коли Авдіївку обстрілюють, представники ОБСЄ кудись зникають, - голова міста
Голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін

Голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки: востаннє вдалося поспілкувалися з представниками ОБСЄ кілька днів тому

Голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін в інтерв’ю «Главкому» розповів, що раніше, коли місто обстрілювали, він одразу дзвонив керівництву ОБСЄ і повідомляв їх про це.

«Вони брали трубку, ми спілкувалися. Але зараз, коли йдуть обстріли, на мої дзвінки вони не відповідають. Ось така в нас комунікація. Чуму це так? Не до мене питання, а до них. У вечірній час, коли починаються обстріли, патруля ОБСЄ в місті уже немає», - зазначив Малихін.

Він додав, що востаннє вдалося поспілкувалися з представниками ОБСЄ кілька днів тому.

«Це сталося після того, як «прилетіло» на вулицю Тургенєва, де внаслідок обстрілу отримала поранення місцева мешканка. Тоді я ввечері до ОБСЄ дзвонив, вони не відповідали. Наступного ранку вони віддзвонилися і розпитували: що там, як там? Але вже пізно було: треба реагувати, фіксувати, коли йде обстріл», - додав голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки.

Як відомо, зараз місто Авдіївка живе в режимі надзвичайної ситуації. «У прискореному темпі» зараз готуються документи, щоб розпочати альтернативне будівництво газопроводу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: