Колишній адвокат Савченко пояснив, чому у співпраці з прокремлівськими організаціями немає нічого поганого

Колишній адвокат Савченко пояснив, чому у співпраці з прокремлівськими організаціями немає нічого поганого
Ілля Новіков

Російський адвокат Ілля Новіков, який входив до команди захисників Надії Савченко, не бачить нічого поганого в тому, аби брати участь у заходах, організованих та спонсорованих Кремлем.

Так він пояснив в інтерв’ю «Главкому» свою поїздку на Селігер, де взяв участь у роботі організації «Молоді юристи Росії», утвореної Владиславом Сурковим і главою прокремлівської організації «Наші» Василем Якеменком.

«Селігер – це такий ліберальний жупел. Селігер – це озеро в Росії, там у режимі туризму з таборами і наметами Кремль вирощував молодняк, - каже Новіков. - Тобто ці хлопчики й дівчата, які входять до прокремлівських організацій, вищим призом для себе вважали отримати влітку путівку у Селігер. У РФ сказати «людина, пов’язана із Сурковим», – це як у вас сказати «людина, пов’язана з Медведчуком». Є така Інна Семенова, на яку ви зможете подивитися 11 листопада на телеканалі ICTV у програмі «Що? Де? Коли?» в Україні». Так от, вона – моя давня знайома по тусовці людей, які грають у цю гру запитань і відповідей. У 2014 році вона працювала у юридичному бюро, яке забезпечувало юридичну частину заходів на Селігері».

Новіков стверджує, що погодився туди приїхати тому, що хотів розповісти про суд присяжних: «Оскільки це моя тема, я не відмовляюся від будь-якого приводу публічно виступити на цю тему. Нехай навіть це будуть хлопчики і дівчата з прокремлівських – байдуже. Можливо, виростуть, стануть розумнішими, щось у них відкладеться».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: