Колишній «банкір Кремля» звинуватив владу Росії у замаху на нього

Колишній «банкір Кремля» звинуватив владу Росії у замаху на нього

Пугачов можливим мотивом замаху вважає бажання досягти припинення судового процесу у Гаазі на $12 млрд

«Банкір Кремля» Сергій Пугачов звинуватив владу Росії у замаху на своє життя. Про це Пугачов заявив в інтерв'ю телеканалу «Дождь», що вийшло у суботу, 21 жовтня.

Відповідаючи на питання кореспондента про серйозні запобіжні заходи, Пугачов сказав, що на нього кілька разів здійснювалися замахи і не тільки в Росії.

«У Лондоні був інцидент, зараз ведеться розслідування цього інциденту - це власне було замах на вбивство, очевидно, тому що, ймовірно, вибухові пристрої виявили представники антитерористичного підрозділу, і виявили вони під усіма моїми автомобілями», - сказав банкір.

На питання журналіста телеканалу про те, кого Пугачов вважає замовником, банкір нагадав про те, що він подав позов до Росії в Постійну палату третейського суду в Гаазі на $12 млрд.

«Власне, Росія для того, щоб запобігти цьому, використовує найбрудніші методи» , - сказав Пугачов.

Сергій Пугачов - колишній глава Межпромбанку і багато років був другом президента РФ Володимира Путіна. Банкір живе у Франції і має громадянство цієї країни. У Росії Пугачова звинувачують в шахрайстві в особливо великому розмірі. Він каже, що неприємності з законом у нього виникли після втрати приязності Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: