Колишній голова СБУ уявив себе Надією Савченко і побачив, як «у нас всіх вербує ФСБ»

Колишній голова СБУ уявив себе Надією Савченко і побачив, як «у нас всіх вербує ФСБ»
Валентин Наливайченко

Наливайченко каже, що він би ніколи не вів переговорів із Плотницьким та Захарченком

Контррозвідка Служби безпеки повинна виявляти факти вербування російською ФСБ українців. Про це в ефірі телеканала Newsone заявив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи зустріч народного депутата Надії Савченко з ватажками «Л/ДНР».

«Якщо є підозри, що хтось когось завербував, то має бути розслідування контррозвідки СБУ. Якщо такого розслідування немає, то ми самі, українці, припускаємо, що ми такі слабкі, що у нас усіх вербує ФСБ. Так ми граємо на користь зовсім не своїй національній безпеці», – наголосив він.

Наливайченко додав, що він би ніколи не вів переговорів із Плотницьким та Захарченком, «оскільки кожна зустріч із ними їх легітимізує». Екс-голова СБУ зауважив, що Захарченко і Плотницький не є самостійними особами і завжди поряд із ними «сидять їхні куратори чи радники з ФСБ».

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Також партія «Батьківщина» зробила заяву щодо інформації про таємну зустріч Надії Савченко з ватажками «ЛНР» та «ДНР». Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Савченко самостійно вирішуватиме, як далі планувати свою політичну діяльність.

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: