Колишній помічник про Кернеса: Це - не та людина, яка хоче добра для Харкова

Колишній помічник про Кернеса: Це - не та людина, яка хоче добра для Харкова
Геннадій Кернес

Геращенко: Мер Харкова - це людина, яка жадає абсолютної влади і повного підпорядкування всіх і вся

Екс-помічник Геннадія Кернеса, ніні - радник глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко в інтерв'ю виданню «Гордон» поділився своми враженнями від чинного мера Харкова.

«Це людина, яка жадає абсолютної влади і повного підпорядкування всіх і вся. Мене доля зводила з ним, коли я був у віці від 19 до 23 років. Ми працювали досить тісно, я в тому числі займався виборами до міської ради Харкова, і в 23 роки був наймолодшим депутатом Харківської міськради. Але потім я зрозумів, що Геннадій Кернес - це не та людина, яка хоче добра для міста Харкова» - розказав він.

Геращенко назвав Кернеса дуже розумною людиною. «Якби він був дурним, він не став би тим, ким він є. Знаєте, просто для мене є люди зі знаком добра, а є - зі знаком зла. Ось Кернес - не з знаком добра», - додав він.

Чинний радник Авакова також розповів, що за проекти, які начебто корисні для міста, - приміром, парк - потім дуже довго доведеться розплачуватися майбутнім керівникам та міським радам міста Харкова, «тому що все це робилося за рахунок кредитних коштів, які, як правило, не оплачуються вчасно і за якими нараховуватися значні відсотки на неринкових умовах», - уточнив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: