Колишній президент Румунії може очолити партію в Молдові

Колишній президент Румунії може очолити партію в Молдові
Траян Бесеску може взяти участь у парламентських виборах у Молдові у 2018 році

Раніше президент Молдови Ігор Додон підписав указ про позбавлення Траяна Бесеску молдавського громадянства

Колишній президент Румунії Траян Бесеску зможе взяти участь у парламентських виборах у Молдові у 2018 році й очолити одну з молдавських партій, якщо донині йому вдасться повернути собі громадянство Молдови. Про це заявив лідер партії «Національна єдність», екс-міністр оборони Молдови Анатол Шалару, повідомляє власний кореспондент «Укрінформ».

«Якщо до парламентських виборів 2018 року Траяну Бесеску вдасться повернути собі громадянство Молдови, то він візьме участь у виборах і очолить партію «Національна єдність». Сподіваюся, що виборчу кампанію проведемо разом», - повідомив Шалару.

Він зазначив при цьому, що судовий процес, у рамках якого розглядається справа про анулювання указу президента Молдови про позбавлення Бесеску молдавського громадянства, свідомо затягується для того, щоб екс-президент не зміг брати участь у виборах.

Раніше президент Молдови Ігор Додон підписав указ про позбавлення Траяна Бесеску молдавського громадянства. Адвокати екс-президента Румунії опротестували рішення у суді, проте остаточний вердикт у цій справі ще не винесено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: