Командир «Торнадо» вважає кримінальне переслідування своїх бійців замовленням з боку Матіоса

Командир «Торнадо» вважає кримінальне переслідування своїх бійців замовленням з боку Матіоса

Справа «Торнадо» в суді розвалюється, військовій прокуратурі не вистачає доказової бази, зазначив Онищенко

Командир роти «Торнадо» Руслан Онищенко вважає кримінальне переслідування своїх бійців замовленням з боку головного військового прокурора Анатолія Матіоса, пише «ГОРДОН».

«Можу тільки здогадуватися, для чого затримання Пугачова знадобилося саме зараз. Влада відразу досягає цим три мети. Мета перша: переконують суспільство, що всі добровольці - хворі, негідники, вбивці, мародери. Друга: дати більше повноважень Нацгвардії і поліції. Вся політверхівка України боїться за свої дупи, за свої капітали, їм треба захиститися і сховатися за спинами молодих дурних хлопців з Нацгвардії і поліції. Тому і роздмухують повноваження і техзабезпеченння Нацгвардії і поліції. Корумпованій владі треба захиститися від народу», - заявив Онищенко.

Командир роти також наполягає, що затримання Пугачова потрібно військовій прокуратурі саме зараз, тому що в суді справа спецроти розвалюється. А також додав, що вважає кримінальне переслідування своїх бійців замовленням з боку головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

«Мета третя: затримання ще одного торнадівця, та ще при таких обставинах - останній аргумент для Матіоса. Справа «Торнадо» в суді розвалюється, військовій прокуратурі не вистачає доказової бази. Суд уже заслухав усіх так званих потерпілих. Це цирк, над яким сміються навіть судді. Потерпілі валяться, плутаються в свідченнях, чекають підказки від прокурорів, забувають текст. Переважна більшість свідків від прокуратури взагалі дали свідчення на користь «Торнадо». Тільки ви про це не дізнаєтеся, тому що суд закритий. Хто стоїть за справою «Торнадо» ? Матіос, який контролює всю контрабанду в зоні АТО. Всі грошові потоки йдуть через нього, вся військова прокуратура по всіх секторах в АТО фінансово звітує перед ним», - підсумував Онищенко.

Раніше повідомлялось, що командир роти «Торнадо» Руслан Онищенко переконаний, що автомобіль Олександра Пугачова зупинили для перевірки документів не випадково.

Нагадаємо, 25 вересня в Дніпрі двоє патрульних зупинили чоловіка за порушення ПДР. Зловмисник відкрив стрілянину по патрульних, внаслідок чого поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі. У скоєнні злочину підозрюють Олександра Пугачова, колишнього бійця «Торнадо», який перебував у розшуку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: