Командири окупаційних військ на Донбасі звинувачують російських «радників» у пияцтві

Командири окупаційних військ на Донбасі звинувачують російських «радників» у пияцтві

В окупаційних військах на Донбасі змінюють командирів підрозділів

У з’єднаннях і частинах 1 армійського корпусу (АК) (Донецьк) під особистим контролем командира корпусу проводиться заміна командирів підрозділів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними відомства, заходи спрямовані на викорінення проявів невдоволення методами управлінської діяльності російського окупаційного командування. Водночас, вказані кадрові перестановки викликають обурення особового складу.

Крім того, спостерігається зростання протиріч та конфліктів між кадровими військовослужбовцями ЗС РФ. Зокрема, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК командири ланки «рота – взвод» обурені поведінкою так званих «радників» і звинувачують їх у розгульному пияцтві та недолугому керівництві, яке призводить до невиправданих втрат особового складу. Як наслідок, декілька невдоволених командирів з числа росіян планують самовільно залишити підрозділи та повернутись до РФ.

Надаємо, минула доба у районі проведення АТО завершилась черговою активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування. Упродовж минулої доби незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші. Внаслідок бойових дій троє українських захисників були пораненні, ще троє отримали бойові травми, один – загинув, підірвавшись на міні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: