Компанія батька секретаря міськради Дніпра просить ще 67 млн на капремонт Центрального мосту

Компанія батька секретаря міськради Дніпра просить ще 67 млн на капремонт Центрального мосту
Центральний міст у м.Дніпро

Лише за рік роботи В’ячеслава Мішалова на посаді секретаря Дніпровської міської ради, компанії його батька отримали підряди на близько півмільярда гривень

Фірма «Майстер-Профі», що є підрядником ремонту Нового мосту в Дніпрі, просить додаткові 67 млн грн для завершення робіт. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов в інтерв’ю skrypin.ua.

Коментуючи скандал з приводу того, що великий підряд на 177 млн грн на ремонт Нового мосту отримала фірма батька секретаря Дніпровської міської ради В’ячеславаМішалова, міський голова зазначив, що подібні роботи можуть виконувати лише три фірми в Україні.
«Якщо ми кажемо про міст, то це важкі роботи, і в країні їх можуть виконувати лише три компанії: «Майстер-Профі», «Альтіс» та «Альтком». Якщо б виграв «Альтіс», мені би казали, що це тесть Насірова, якщо б «Альтком» - що фірма Азарова, а виграв «Майстер-профі» - кажуть, що це татусь Мішалова», - пояснив Філатов.

Водночас в ефірі одного з дніпровських телеканалів, заступник міського голови Михайло Лисенко заперечив необхідність додаткового фінансування ремонту Нового мосту, а також зазначив, що знайти підрядників для капітального ремонту об’єкту – не проблема.

«Підрядників – безліч, їх море на території України», - сказав заступник Філатова.
Нагадаємо, в листопаді 2016 року, згідно з інформацією видання «Наші гроші», Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради за результатами тендеру замовив ТОВ «Завод Майстер-Профі», що належить батьку секретаря міськради В’ячеслава Мішалова, капітальний ремонт автодорожнього мосту №2 через ріку Дніпро за 177,79 млн грн.

Серед всіх тендерних заяв пропозиція фірми Мішалова-старшого виявилася однією із найдорожчих.

Згідно з інформацією проекту «Наші гроші», лише за один рік роботи В’ячеслава Мішалова на посаді секретаря Дніпровської міської ради, компанії його батька Дмитра Мішалова отримали підряди на загальну суму близько півмільярда гривень з міського бюджету Дніпра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: