Компанія дружини нардепа побудує ядерне сховище

Компанія дружини нардепа побудує ядерне сховище

Компанія Наталії Микитась виграла тендер на масштабне будівництво

Компанія «БК Укрбудмонтаж», яка належить дружині народного депутата групи «Воля народу» Максима Микитася Наталії, виграла тендер «Енергоатому» на будівництво Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива. Як свідчать дані в системі держзакупівель ProZorro, її компанія запропонувавши ціну майже 929 млн гривень.

Першу чергу ЦСВЯП для «сухого» зберігання відпрацьованого ядерного палива українських атомних електростанцій планують звести за два роки – до 25 вересня 2019 року.

Як зазначають «Наші гроші», ціна угоди на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 939,08 млн грн. Конкурентами компанії Наталії Микитась під час конкурсу були ПрАТ «Укренергомонтаж» і корпорація «Укртрансбуд».

Єдиним субпідрядником на будівництві буде ТОВ «Ютем-Інжиніринг».

Власницею «БК «Укрбудмонтаж» є дружина президента «Укрбуду» та депутата Максима Микитася Наталія. Раніше директором був нинішній помічник нардепа Микитася – Андрій Якусевич.

Нагадаємо, що влітку Державна інспекція з ядерного регулювання видала «НАЕК «Енергоатом» ліцензії на будівництво та введення в експлуатацію Централізованого сховища для відпрацьованого ядерного палива.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: