Компанія «Ян Де Нул Україна» здійснить днопоглиблення «Південного»

Компанія «Ян Де Нул Україна» здійснить днопоглиблення «Південного»

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян побажав удачі групі «Ян Де Нул» в інших потенційних проектах в Україні

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч з делегацією групи «Ян Де Нул», яка є провідним експертом днопоглиблення та морського будівництва з найсучаснішим у світі технічним флотом, повідомили в міністерстві.

Делегація групи «Ян Де Нул» була представлена керівництвом ТОВ «Ян Де Нул Україна» - генеральним директором Андрієм Розовим та директором Дмитром Бойком, а також представниками групи, що відповідають за розвиток бізнесу в Україні, регіональним директором Філіпом Утсе та регіональним менеджером Тімом Девольдером.

В ході зустрічі була обговорена перемога ТОВ «Ян Де Нул Україна», що представляє групу в Україні, в тендері на проведення днопоглиблювальних робіт з реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів морського порту «Південний».

Міністр побажав удачі групі «Ян Де Нул» в інших потенційних проектах в Україні та висловив сподівання на подальшу співпрацю, а представники групи запевнили, що готові внести свій внесок в економічний розвиток України.

«ТОВ «Ян Де Нул Україна» користується повною підтримкою групи «Ян Де Нул» на глобальному рівні, в тому числі в частині використання передового флоту, світового досвіду, професійних та інноваційних рішень. Для реалізації проектів в Україні ми також залучаємо міжнародних партнерів, які мають досвід у будівництві гідротехнічних споруд», - зазначив Регіональний директор групи «Ян Де Нул» Філіп Утсе.

13 жовтня делегація групи компаній «Ян Де Нул» також провела зустріч з представниками Європейської Бізнес Асоціації. Асоціація є найбільш впливовим і численним об'єднанням бізнесу в Україні і була створена за підтримкою Європейської Комісії в Україні. На зустрічі сторони обговорили питання подальшого співробітництва та участь «Ян Де Нул» у наймасштабнішому спільноті бізнесу в Україні.

Група «Ян Де Нул» реалізувала свій перший проект по днопоглибленню в 1951 році. Протягом наступних років група стала світовим лідером днопоглиблювальної індустрії. Група інвестує в нове обладнання, новий днопоглиблювальний флот, нових співробітників і нові види діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: