Константіновський складає депутатський мандат

Константіновський складає депутатський мандат
Народний депутат В'ячеслав Константіновський 

Заяву про відмову від депутатського мандату Константіновський обіцяє передати в секретаріат Ради в п’ятницю

Народний депутат В'ячеслав Константіновський написав заяву про відмову від депутатського мандату.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook в четвер ввечері.

«Сьогодні прийняв рішення, яке звалило величезний вантаж з моїх плечей. Написав заяву про відмову від депутатського мандату. Завтра вранці вона буде в секретаріаті ВР і, сподіваюся, буде проголосована на наступній сесії. Вперше я хотів це зробити через півроку після обрання, але кілька разів відкладав, сподівався, що звикну», - написав Константіновський.

Константіновський заявив, що майже три роки в Раді були найбільш похмурими в його житті.

«Я бажаю цьому парламенту терпіння і успіхів з реформами, але вже без мене. Сподіваюся, зможу приносити користь працюючи в бізнесі. Мені здається, наші ресторани і клуби робили Київ хоч трохи більш комфортним і європейським. Дякую своїм виборцям за довіру і прошу вибачення за те, що не зміг повний термін захищати їхні інтереси. Боротьбу за повернення землі радгоспу «Пуща-Водиця» буду продовжувати, команда юристів вже працює», - написав політик.

Нагадаємо, у січні цього року стало відомо, що Генеральна прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.212 КК України («Ухилення від сплати податків і зборів»), в якому фігурує нардеп-мажоритарник В’ячеслав Константіновський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: